Lite höstfeeling

Jag sitter i soffan. Mina än så länge icke-existerande (eller i alla fall små) muskler har fått sig lite träning i gymmet! Madde pressade mig litegranna så det blir nog träningsvärk imorgon. Hon visade också en urjobbig magövning. Jag klarade 3x10 sen tog det stopp. Grejen är att övningen ser ganska enkelt ut - en pilatesboll och en vikt - men den är grymt effektiv! Den får det bli på gymmet framöver!


Nu ikväll har det nästan blivit lite höststämning här i Göteborg. Eller ja... I min lägenhet i alla fall. Regnet fullkomligt öser ner utanför och det smattrar härligt mot fönsterbläcket (nej, jag gillar inte regn, men det låter rätt härligt när det smattrar). Jag har tänt lite ljus, släckt lamporna och krupit upp i soffan under en filt. Till det lite TV, en kopp varmt lingon/blåbär/yoghurtte (rött såklart!) med honung i och två rutor mörk choklad med smak av mint. Höstkänsla... Yepp! Lite småskönt faktiskt!


Imorgon bär det av tidigare till jobbet för omskyltning! Lite pilotförsökskampanj hos oss och jag ska försöka hålla ordning på kampanjer som rullar samtidigt, priser som gäller det ena men inte det andra, vårt ordinarie koncept, vilket blir bäst för kunden... Allt i en enda röra. :)



Kommentarer
Postat av: Johanna

Hösten kan faktiskt vara rätt mysig ändå :)

2010-08-24 @ 08:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0