En onsdag då fina rutiner drar igång

Så var det onsdag. Igen. Jag tycker att tiden springer iväg snabbare än jag hinner ta in (som vanligt), men det är bara att gilla läget antar jag. :)

Efter jobbet igår var jag på basspinning och oj så taggad jag var! Här skulle det cyklas! Tyvärr var hon som har passet egentligen på semester. Synd eftersom hennes pass är väldigt bra! Det är liksom lite jobbigare än ett vanligt baspass så när jag är klar är jag ändå ordentligt trött. Speciellt om jag har lagt på lite mer motstånd och/eller stått några extra takter. Men passet igår... Det var liksom inte så jobbigt. Jag matade på mer motstånd, mer motstånd och till slut kunde jag knappt dra runt tramporna. Jag stod upp mer än vanligt, men det blev liksom inte tillräckligt jobbigt. Visst var det tungt när jag drog på motstånd, men jag ville ha mer! Mer jobbiga låtar, mer puls, mer svett, mer jag orkar inte trampa mer och trillar snart av cykeln-känsla. Menmen. Får satsa på den känslan när det är dags att testa spinning puls för första gången. Har du varit på det? Hur var det?

Ikväll drar en otroligt mysig vardagsrutin igång. Jag och fikatjejerna börjar återigen ha våra trevliga onsdagsfikor då vi ses hos varandra och dricker mängder av te, äter mackor, kräm och god fika. Supermysigt och jag har längtat hela sommaren efter att det ska dra igång igen och nu är det dags! Ikväll är vi hos Jenny och sen är det väl snart min tur. :)

Nu jobba så att dagen springer iväg!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0