Nytt läsår betyder ny väska.

När jag var liten och gick i skolan så betydde ett nytt läsår i skolan att jag fick en ny skolväska. Så fort det började närma sig slutet av sommarlovet fick jag en ny, fin ryggsäck att ha mina skolböcker, pennskrinet, frukten till rasten och allt annat i. Jag minns hur jag tyckte att det var så roligt att välja ut en ny väska! Vad skulle jag ha under det kommande året? Jag minns också hur det kul det kändes att packa den där väskan med de nyklädda böckerna och pennskrinet. Lyckan var gjord!

Igår fick jag nästan lite flashback från den tiden. För i förra veckan köpte jag en ny, fin (och i mina mått mätt dyr) väska. Det var jag värd tyckte jag. Så igår var det dags att inviga den. Omsorgsfullt impregnerade jag den (viktigt att komma ihåg det när det är skinn!) och flyttade sakerna från den gamla till den nya. Jag kunde inte låta bli att lukta lite på skinnet. Nytt skinn luktar så himla gott! Det känns så lyxigt!

Sen hängde jag på mig väskan och begav mig av till jobbet. Mitt nya jobb. Första dagen i min egna butik. Med en ny väska över axeln. Nytt läsår betyder ny väska. Nytt jobb betyder ny väska. :)

Ja, väl på plats gick väl saker och ting inte riktigt som planerat. Allt som kunde gå fel gick fel kändes det som. Alla var sjuka, lamporna ville inte funka, kassorna stämde inte, strömmen funkade på vissa ställen i butiken, jag fick inte tag i någon extrapersonal, koderna jag fått stämde inte, mailen funkade inte, kassalådan ville inte hamna rätt och så vidare och så vidare. Men jag tog mig igenom dagen! En 12 timmarsdag. Härlig känsla!

Jag är hur som haver mycket nöjd med min väska! En klassisk modell som jag är mycket förälskad i! Vad tycks?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0