En varm längtan.

Jamen efter lite allt möjligt faktiskt....

Jag längtar efter att få byta ut vinterjackan mot min fina skinnjacka som jag ångestfyllt köpte förra våren. Jag vill byta ut vinterskorna mot tunna ballerinor. Näsan längtar efter att få känna tyngden av ett par solisar. Huden efter varma solstrålar.

Jag längtar efter att få grilla i bersån och sitta där och dricka vin med fina vänner tills det mörknar. Jag vill sitta på en uteservering med en drink i handen. Äta röda gubbar med vaniljglass till. I massor! Varje dag!

Jag längtar efter att få ligga i solen och sen ta ett bad när värmen blir för påträngande. Kanske ligger jag där i solen med en bok vars handling helt går att lista ut bara genom att läsa på baksidan. Men hjärnan bryr sig inte utan njuter av att bara koppla av. Jag längtar efter att sitta på en uteplats och spela kort till inpå småtimmarna. Osminkad, ofixad och med solbränd hy som liksom stramar när jag skrattar.

Jag längtar efter staden i mitt hjärta - New York. Jag vill känna pulsen, folket, atmosfären. Shoppa när andan faller på. Jag längtar efter att gå på Whole foods och kolla på perfekta staplar av tomater, äpplen och paprikor. Kanske köpa med en god sallad och äta i solen. Jag vill pipa in på starbucks och köpa en iced vanilla latte eller en ice Tea lemonade och surpla på samtidigt som jag känner mig liten bland alla höga hus. Jag längtar efter att strosa i ett soligt och grönt central park. Jag längtar efter att äta Pinkberry och dricka drinkar.

Jag längtar efter sol, värme, sommar, resa och allt vad det innebär. Ge mig nu för min längtan är stark!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0