Vart tog sommaren vägen?

Snälla säg att du bara har tagit en dag semester! Jag vill inte att du försvinner alla redan. Jag pratar såklart om sommaren! Hela midsommarhelgen, måndag och tisdag var så himla varma och fina. Så idag... Regn, gråväder och inte alls sommar. Men jag får förlita mig på smhi som säger att det blir sommar i slutet av veckan. :)

Annars är det rätt mycket tankar just nu. Om en massa olika saker. Bland annat undrar jag om hjärnan kan gå sönder om den tänker för mycket? Vad som händer om jag skulle äta tårta varje dag? Hur det kommer sig att svenska jordgubbar är så mycket sötare och godare än till exempel belgiska? Varför Fanta Citron smakade så mycket bättre i Spanien förra året mot vad den gör här hemma i Sverige? Huruvida jag kommer att klara att löpa 2,2 mil om mindre än ett år? Vad det är i silverschampot som gör mitt hår kallt, blont och fint (vilket påminner mig om att jag borde tvätta med silverschampo nästa gång. Liiite guldton i håret just nu)? Ja, du vet såna där världsliga saker. :) Men också annat däremellan. Kanske behöver jag semester, kanske behöver jag prata av mig, kanske behöver jag göra listor av min tankar eller så kanske jag bara behöver fortsätta tänka! Nu började jag tänka på det också!!

Akta dig för de vita benen!!

Åh! Solen skiner idag! Underbart! Och enligt smhi ska det bli varmt också. Därför kör jag shortspremiär idag. Jag älskar shorts. Det är bekvämt, snyggt och otroligt skönt att ha på sig när det är varmt. Dessvärre är mina ben otroligt bleka just nu! De fick liiiiite färg i helgen, men inte tillräckligt för att de inte ska kännas vita och degiga. Men ärligt... Jag orkar inte bry mig! Det är varmt, sommaren har kommit och jag vill ha shorts! Och då tänker jag ha det. Punkt slut. Och förresten! Hur ska jag kunna få färg på de vita degklumparna om de inte får vara fria från tights (förlåt Niklas... Leggings), jeans och annat? Så akta dig... Idag är mina vita ben ute och härjar!



Utsikt som ger ro i själen

Så var midsommarhelgen till ända. Tyvärr. Jag har haft det så lugnt, skönt och trevligt i Kalmar! Midsommarafton var supertrevlig med sillunch, tävlingar (mitt lag vann!), grillmiddag, sol och värme, trevliga människor, dans, allsång... Kunde inte ha varit bättre. Tack Jenny och Emil för en kanondag!

Även de andra dagarna i midsommarhelgen var härliga! Sol, värme, lite fräknar, småbränd hud och trevligt sällskap. Och... Vem skulle inte känna ro i själen om man vaknade med den här utsikten på morgonen?




Bilden är tagen söndag morgon runt 09.15. Satt och läste ute i solen
i väntan på att de andra skulle vakna/komma tillbaka från promenad.
Varmt, skönt, härligt och med en alldeles underbar utsikt! Tänk om jag
kunde få börja alla dagar så!


Några meter från sundet

Solen skiner. Himlen är blå. Vattnet - sundet - är bara några meter bort. Underbart!

Nu drar jag österut!

Åh sicket underbart väder! Strålande sol, klarblå himmel och varmt! Lovely! Bara det håller i sig under morgondagen och gärna hela helgen. Vill ha en somrig midsommar.

Så... Nu drar jag österut och till gamla hemma Kalmar. Jag hoppas att du får det bra på midsommar. Höres på måndag!

Den lilla rosa packas för fullt!

Är i full gång med att packa inför morgondagen. Den lilla rosa ska fyllas med lite av varje - skor, klänningar, bikini, locktång, necessär, dricka, smycken... Det är så himla svårt att veta vad jag ska packa bara med tanke på väder och så. Men packar jag lite av varje så borde det väl gå bra...?

Om en liten stund ska jag ta en jordgubbspaus. Smygstarta midsommar med en liter jordgubbar och lite vaniljglass. Inte helt fel en solig junidag!



Midsommarafton snart... Me like.

Så var det onsdag! Imorgon är det kortdag och efter jobbet beger jag mig söderut för att sen bege mig österut. Gamla hemstaden Kalmar är målet och det ska bli mycket trevligt! Midsommarfirande med fina vänner. Kan det bli bättre? Nej... :)

Ikväll har jag massa saker att fixa inför avfärd. Köpa tågbiljett, köpa saltvattenspray, fixa några cider/öl, packa, måla tånaglarna, göra inpackning, fixa i ordning här hemma och liksom fixa allt som måste fixas inför imorgon.

Du ska få ett litet smakråd på vad jag ska ha på mig på midsommarafton. En somrig, blommig klänning som känns som en riktig Rebecca-klänning, silver och vackra lockar (hoppas jag!). Det blir min midsommarstyle 2010.



                   
Det var systeryster som hittade örhängena. De påminner en hel del om mina lockar. :)

Kan benen gå av utav träningsvärk?

För det känns nästan som att de ska gå av vid knäna. Jag har sån djävulsk träningsvärk efter gårdagens löpträning så att jag knappt vet om jag ska stå, sitta eller gå! Eftersom jag typ aldrig har löptränat innan så har jag inte haft den här typen av träningsvärk innan. Men det ska väl gå över antar jag. :)

Fast när jag känner smärtan i benen nu efter en mil... Ja, då undrar jag hur de kommer att kännas när jag har sprungit lite mer än det dubbla... Kommer jag att kunna gå? Kan benen gå av? Hur ska jag klara det!? Fast... Det får det allt vara värt!


Tretton arbetsdagar?! Vart tar tiden vägen?

Nu på morgonkvisten insåg jag en sak. Om bara tretton arbetsdagar så har jag semester! Semester!? Men vad hände med hösten, vintern och våren? Nej, jag låg inte i ide när supervintern var här på besök. Men på något sätt har tiden gått så snabbt att jag inte riktigt har hunnit registrera alla dagarna.

Så när jag kom på att jag snart har semester... Ja, då blev det lite knep i hjärnan. För jag är inte förberedd för semester. Jag är inte riktigt där än. I sinnet känns det som att det är ett par månader kvar till semestern. Förmodligen är det för att våren och sommaren inte har kommit igång än. För ute är det ju lite som i... Jamen slutet av april, början av juni. Men icke...

Om tretton arbetsdagar är det semester och visst längtar jag! Hela min kropp och själ längtar efter att få vara ledig! Jag vill sova tills jag vaknar, dra upp persiennen och känna efter vad jag vill göra just den dagen. Jag vill sitta ute och njuta av (förhoppningsvis) ljumma sommarkvällar och nätter. Sitta på en uteservering med ett glas rosé. Placera mig på en filt i solen på innergården, en klippa eller i Slottis. Ligga inne och kolla på film en hel dag och samtidigt lyssna på regnet utanför (nu hoppas jag på fyra veckor sol, men hallå! Jag bor faktiskt i Sverige...). Kanske ta en båt ut till en ö och promenera, bada och ha det skönt. Eller ha picnic och/eller grillkvällar. Bara vara liksom! Oj, vad jag längtar!

Så... Vad ska du göra i sommar? Har du några speciella semesterplaner?

Första målet uppnått...!

11.30
Som jag har skrivit innan så har jag alltid hatat löpträning! Jag tycker att det är tråkigt, enformigt, jobbigt och rent ut sagt ett helvete. Men så bestämde jag ju mig för att jag ska köra både Midnattsloppet och Göteborgsvarvet och då har jag ju inte mycket mer att välja på än att just löpträna.

Första rundorna var rent ut sagt för jävliga! Det gjorde ont överallt, flåset kom alldeles för snabbt (trots att jag ju tränar annat regelbundet), motivationen var noll... Men någonstans vände det.

De två senaste måndagarna har jag kört 7 km på löpbandet på F&S. Det har känts bra att löpträna och jag har liksom kunnat tävla lite mot mig själv genom att höja hastigheten, pressa ner kilometertiden... Så idag, måndag och allt, så nådde jag mitt första mål! MILEN! Jag har sprungit EN MIL! Utan att stanna, med en snittid på 5:39/km och ett slutresultat på ungefär 56:30. Det måste väl ändå vara ok?

Jag har aldrig sprungit en mil innan, men nu har jag klarat det och det känns bra! Mycket bra! Men vill du veta vad som känns ännu mer bra...? Att jag nog hade klarat några kilometer till... Det är nog det som känns skönast med att klara det... Att jag liksom kände att jag har mer i kroppen (som elitidrottare så fint brukar säga ibland). Och vem vet hur långt det blir nästa gång? :)

Nu duschen, äta och sen åka till jobbet.

Förresten! F&S i Johanneberg har skaffat nya, superbra löpband! De visar allt mycket bättre än de löpband som har funnits innan (typ kilometertid i stället för bara hastigheten) OCH så har de fläkt!! Superskönt att få lite fläkt på sig när man är trött.


18.05
JÄKLA vad jag har ont i benen! Trött i låren och vid knäna. Hade varit skönt att sätta sig ner lite. Kanske i min soffa, men icke! Två timmars jobb kvar. Hur ska benen orka?





Sovmorgon, sol, joggingtur, kortvecka!

Måndag. Men det känns inte riktigt som måndag. För om 10 minuter skulle jag i normala fall ta bussen till jobbet. Men idag om 10 minuter ska i stället joggingskorna på och så blir det lite löpning. För idag jobbar jag läääänge och då börjar jag också senare. Segt att jobba till efter 20.00, men skönt att inte börja förrän vid lunch!

Den här veckan är det kortvecka i och med att det är midsommar. Då bär det av åt sydöst och det ska bli mycket trevligt! Klänningen är bestämd, örhängena inköpta och håret har jag numera lärt mig att locka med hjälp av min nya locktång. I'm ready for midsommarafton! :)

Men nu... Ja, då får jag se till att vara redo för en joggingtur. Benen ska sträckas ut och målet är att springa lite längre än sist.

Jag hoppas att du får en trevlig måndag och att solen skiner även hos dig!


Så var det då dags för fredagsmys!

Fredag! Oj så härligt och skönt. Om en vecka är det midsommarafton. Jag förstår inte riktigt vart det senaste året har tagit vägen! Det var inte längesedan det var midsommar och jag firade med goda vänner strax norr om Kalmar. Alldeles vid vattnet. Och nu är det snart dags igen! Den här gången blir det Kalmar igen och jag ser fram emot det. Håret ska (förhoppningsvis) lockas och bakelseklänningen ska på. Rosé i glaset och köttbullar på tallriken (sill är ett big no no!). Härligt!

Men först är det helg! Systeryster och Niklas kommer ikväll och det ska bli såååå roligt! Jag hoppas på fint väder och snälla, snälla... Liiiiite sovmorgon!

Gårdagkvällens bersåhäng blev mycket trevligt! Rabarbermuffins, flädersaft och lite bubbel. Kombinera det med trevligt sällskap och lite småkylig vind så får du min torsdag. Ser redan fram mot nästa bersåsammankomst för då blir det en eventuell räkfrossa. Fick tips på en märklig räkmackekombination som jag hoppas på att få testa.

Men... Nu är det lite jobb som gäller. Sen handla det sista (eller det mesta) inför mitt besök, baka lite glutenfritt bröd och slappa med syster och Niklas. Lovely!

Trevlig helg!

Fröken Vår och Fru Sommars baksida

Solen skiner idag igen! Det är torsdag! Imorgon är det helg och då kommer min fina syster och hennes Niklas. Det ska bli supermysigt att de kommer upp och hälsar på! Ibland är 15 mil alldeles för långt... Vi ska ägna oss åt att gå på stan, grilla (hoppas på fint väder!), dricka lite vin/öl, baka glutenfria muffins och bara umgås. Härligt!

Idag upplever jag baksidan av Fröken Vår och Fru Sommar. BIG TIME! Jag pratar om allergin. Eller ja... Jag är ju enligt tester inte allergisk, men ändå reagerar jag nästintill varje år. Vissa år är värre än andra. Minns när jag nös en hel natt! Då använde jag upp 100 pappersnäsdukar och framåt småtimmarna grät jag för jag orkade inte nysa mer! Eller när jag vaknade en morgon och inte kunde öppna ögonen. Då var ögonen så svullna att min musiklärare inte kände igen mig nere på vårdcentralen. Eller när jag med rinnande, svullna ögon och nysande näsa stod i kö på Netto i Halmstad... Killen i kassan frågade om något hade hänt mig och om han kunde hjälpa mig på något sätt. Eller när jag en sommar tog allergitabletter och blev helt drogad... Minns knappt något från den kvällen, men jag vaknade i min säng morgonen efter. Nerbäddad med en fuktig handduk på pannan, en hyrfilm på bordet och nyckeln inslängd på hallmattan via brevinkastet.

Men de senaste åren har allergin hållt sig hyfsat lugn. Lite kli, lite nys och sirap i huvudet. Men de där mer extrema incidenterna har lyst med sin frånvaro. Tack och lov!

Tyvärr känner jag av allergin i år. Mer än på några år. Nyser, kliar och det känns som att jag har knäck i huvudet. Sån där seg, perfekt kokad knäck. Men jag vill inte klaga! Det finns de som har det värre! OCH... Det är ju faktiskt lite sommar idag och då är det bara att bita ihop!

Jag väntar i hörnet vid Seveneleven!

Lyssnar på Mix Megapol och de spelar Mauro Scoccos Sara. Blev plötsligt påmind om vinterns trevliga Stockholmsresa... Mina kära medresenärer vet vad jag pratar om. :) Vi mötte nämligen Mauro på en av Stockholms gator. Fråga mig inte vilken eller var vi var för mitt lokalsinne är dåligt! Men i alla fall. Efter mötet med Mauro gick jag och sjöng:

Sara! Kom ut ikväll. Jag väntar i hörnet vid Seveneleven. Sara! Jag vet att du förstår så ta på dig din jacka så går vi ut och gåååååår!

Vi måste åka till Stockholm snart igen! Kanske möter vi någon annan låtskrivare vars låtar jag kan gå och sjunga. :)

7 km. 39 min.

Måndag. Tog ett löppass på gymmet. Det blev 7 km på lite drygt 39 minuter. Lite snabbare än förra veckan alltså. Nästa gång satsar jag på 8 km! :) Grejen är ju att flåset vill mer, men benen är trötta. Men det kommer väl med tiden antar jag... Har ju bara löptränat på "riktigt" i ett par veckor nu så vad kan jag begära? Jag vill bara få in rutinen så att jag lär kroppen att den ska löpträna minst en gång i veckan. Gör jag bara det... Ja, då ska jag nog klara både milen och halvmaran.




Jag har världens bästa frisör!

Home sweet home. Borta bra, men hemma bäst. Är tillbaka i Göteborg efter en tripp till Halmstad. Mysigt att träffa familjen och vänner. En behövlig utflykt från stan!

Sen tillbringade jag över 6 timmar på min systers salong. Det var ljusfärgning som satt i jättelänge, en nyansering, klippning, en intensivtoning, tre olika varianter på styling och så fotografering. Men oj så bra det blev! Jag är stolt över min älskade syster! Hon är verkligen världens bästa frisör! Jag undrar hur jag hade sett ut i håret om jag inte hade henne...? Förmodligen inte lika snygg. :)

Den här gången vågade jag mig på det min syster har tjatat på ett tag... Helljust! Inga slingor utan helljust. När jag var färdig så kände jag: Varför har jag inte haft det såhär innan? Superdupermegafint! Och med sista stylingen hon gjorde... Oj som jag har trivts! Riktigt fina lockar i luggen. Jag ska öva på att göra såna själv och så ska jag satsa på det till midsommarafton. Det och min bakelseklänning. :)

Tack älskade, fina syster för mitt fina hår!



Vardagsfrillan 


Lite platt look.




Bakåtluggen. Måste lära mig!




Lite fräckare festlook.




Min favorit!




Mitt annars spikraka hår är lockigt!





Fina Marilyn-lockar. Wonderful!


Så... Vilken look/styling gillar Du bäst? Jag har min favorit och du kan säkert gissa vilken...? :)


Ledig morgon och lite på schemat!

Åh! Är ledig idag och oj så skönt det är. :) Det blev inte mycket till sovmorgon, men på den timmen jag har varit uppe har jag fått lite gjort. Tre maskiner tvätt är i maskinen och ska snart torkas. Jag har varit ute på en liten snabb löpning-/powerwalkrunda på 4 km. Inte så långt, men benen var otroligt tunga! :( Jaja... Det blev ju 4 km i alla fall!

Om en stund beger jag mig till stationen och tar bussen söderut. Oj så trevligt det ska bli! Käka lunch med mamma, baka lite, laga god grillmiddag, träffa lite vänner, umgås med syster och sambo (hoppas jag!) och så det som ska bli mest underbart! Få mitt ragg fixat! Oj som jag längtar. Ljust, kort och alldeles underbart fint ska det bli!

Men nu väntar tvättstugan, frulle, dusch och packning. Får nog vattna mina stackars blommor också...

Tjingeling!


Maria! Jag börjar såklart inte varvetträna än! Det är ju nästan ett år kvar! Men jag måste verkligen få in en löparrutin eftersom jag tycker att det är väldigt tråkigt. Lär jag kroppen att det är kul (läs: att jag måste) löpträna minst en gång i vecka... Ja, då kommer det inte att bli några problem med varvetträningen när det väl drar igång. Sätter jag inte igång lite smått nu med att jobba upp en rutin... Ja, då lär jag hitta på ursäkter hela vintern och hux flux är det varvetdags. Så lite smygträning är det allt... :) Men ingen seriös varvetträning. Det tar jag längre fram! :) Ska du också springa midnattsloppet?

Ärligt... Vad är det för fel på mig?

Ibland kan jag undra hur min lilla, fluffiga hjärna fungerar. Som jag skrev för några dagar sedan så har jag anmält mig till nästa års Göteborgsvarv. 2,1 mil here i go! Detta trots att löpning är en av de värsta träningsformerna som finns enligt mig. Men jag ska bannemej ta mig runt och jag har ju nästan ett år på mig. Nemas problemas!

Som om inte det vore nog... Ja, då går lilla Rebecca och anmäler sig till Midnattsloppet. 1 mil genom centrala Göteborg. Och nu snackar vi inte nästa år... Vi snackar inte vintern... Nej, nu snackar vi om ett lopp som går 21 augusti i år! Så nu blir det träning i sommar och milen i augusti. Känner mig liiiiite knäpp, men det ska bli kul!

Frågan är... Vad blir nästa anmälan? Stockholm maraton? 4,2 mil kan väl inte vara så jäkla jobbigt!? Bara som att springa mellan Smålandsstenar och Värnamo. Nemas problemas.

Torsdag som nästan blir som fredag!

Jag kan fortfarande inte ladda upp några bilder så det får bli ännu ett bildlöst inlägg. Menmen. Så är det ibland när teknik är inblandat.

Så var det äntligen torsdag! Bara åtta timmars jobb sen har jag långhelg! Jag inleder det hela med ett tufft pass spinning. Lovely! Sen packar jag väskan och drar söderut! ÄNTLIGEN ska jag få mitt hår fixat. Det ska bli intressant att se vad min kära syster har i kikaren när det kommer till ragget. Det är ju liksom hon som bestämmer. :) Jag misstänker ljust, ljust, ljust. Me like!

Vad ska du göra i helgen?

Målet: 2,1 mil 21 maj 2011

Sitter i soffan iklädd myskläder och har precis ätit lite. Jag är helt sluuut! I alla fall i benen. För direkt när jag kom hem från jobbet svidade jag om till träningskläder och promenixade ner till Friskis. Väl där ställde jag mig på löpbandet, som jag verkligen tycker så illa om! Men den grå himlen gjorde att jag inte vågade chansa på en joggingtur utomhus.

Målet var 6 km på max 40 minuter. Men... Det blev faktiskt 7 km på 41 minuter. Mycket nöjd, mycket svettig och med ett par trötta ben rikare. Det var nog det längsta jag någonsin har sprungit... Kanske säger en del om mitt löparintresse?

Nu till nästa mål. Målet som får min syster att tycka att jag är lite småknäpp. Jag har nämligen gjort något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Något som en del har frågat mig i några år nu, men som jag alltid har sagt: ALDRIG I LIVET!

Jag pratar om varvet. Göteborgsvarvet. En halvmara. 2,1 mil.

Jag har alltid hatat att springa. Det är tråkigt, enformigt, jobbigt, smärtsamt och helt enkelt inte något för mig. Men av någon märklig anledning så anmälde jag mig igår. Kanske var det för att det faktiskt såg ganska... Kul är kanske fel ord... Men det såg liksom... Ja, kul ut att springa. Folkfest liksom. Kanske var det att något inom mig sa: Du fixar det där! Om det är något de senaste 10 månaderna har visat och lärt dig så är det att du kan mer än vad du tror!

Ja... Jag tror att det var det sista som fick mig att faktiskt anmäla mig. Så nu blir det hårdträning och pina fram till 21 maj då jag alltså ska springa Göteborgsvarvet... 2,1 MIL! Herrejisses. Hur tänkte jag där?

Därför kändes det ganska skönt att jag idag avklarade ett tredjedels varv på löpbandet. Och det på en ganska skaplig tid!

Jag ska ta mig runt! Runt de 2,1 milen. Jag vet att det kommer att krävas svett, smärta och massa träning. Jag vet att benen kommer att göra såååå ont. Att jag kommer att vara tröttare än någonsin. Men om/när (gärna det senare) jag korsar den där mållinjen... Ja, då kommer det att kännas bra i magen. DÅ kommer jag att vara stolt över mig själv. För det faktum att jag, som ärligt talat hatar att jogga, ska springa Göteborgsvarvet... Ja, det är i min värld ganska stort. :)

Jag hoppas att du följer mig på resan mot mitt mål! För resan mot mitt nästa mål har börjat!

(Här skulle det ha funnits en bild, men mitt internet fixar inte att ladda upp bilder just nu. Mastfel!)


Modemproblem... IGEN!

Jag är en människa som har sån himla otur med allt vad tekniska prylar heter. Köper jag en ny mobil, dator, kamera osv så kan jag nästan räkna med att behöva lämna in prylen (läs: skiten) på reparation/service efter bara en månad eller två. Det senaste halvåret talar sitt tydliga språk.


* Rebecca skaffar sig ett mobilt bredband i oktober. Funkar kalasbra!

* Rebeccas dator går sönder. Ajajaj.

* En ny dator köps. Funkar inte alls som jag vill...

* Ett virusprogram installeras. Men vill inte funka.

* Bredbandet slutar att fungera ungefär samtidigt.

* Rebecca tar kontakt med telefonbolaget som tillhandahåller både virusprogram och bredband. Får reda på att båda sakerna inte är kompatibla med nya Windows 7, som jag ju såklart har på datorn!

* Rebecca kan typ inte använda datorn på en månad.

* När internet väl kommer igång och virusprogrammet funkar... Ja, då funkar det klanderfritt...

*... I tre veckor i alla fall. Sen lägger modemet av och får skickas på reparation.

* Rebecca får tillbaka sitt modem och det funkar igen! Felet? En uppdatering som inte var gjord.

* Helt plötsligt en dag när Rebecca pratar i sin mobil så märker hon hur det sprakar i högtalaren. Japp... In på reparation.

* Rebecca får tillbaka mobilen och högtalaren är utbytt...

* Efter några veckor märken hon att det fortfarande sprakar lite. Men nu orkar hon inte lämna in skiten mer. Hon kör med handsfree i stället.

* En kamera köps och *pepparpeppar*... DEN FUNKAR!

* En regnig måndag i juni... Modemet funkar inte...

 

Ja, du kanske förstår? Egentligen borde jag bojkotta alla tekniska apparater och i stället köra telefon kopplad till ett jack. Köra den gamla traditionella metoden när jag ska hälsa på folk... Gå hem till dem och plinga på dörren. Alltså komma oanmäld... Eller så får jag helt enkelt acceptera att jag och tekniska prylar inte är en matematik som går ihop!

 

 


Det är ju trots allt fortfarande helg...

Söndag... Som vanligt undrar jag vart helgen har tagit vägen. Tiden bara rusar iväg och jag hinner knappt tänka att det äntligen är fredag förrän söndagen är här igen. Men jag misströstar inte. Det är ju fortfarande några timmar helg kvar. Så därför tar jag mig ett glas rött och en skål popcorn och njuter den sista tiden helg.




Nästa vecka är det kortvecka och det ska bli skönt. På fredag är jag nämligen ledig och då drar jag söderut till Halmstad för att hälsa på familjen och vännerna. Ska bli otroligt mysigt!

Om någon dag ska jag avslöja mitt mål för det kommande året! Jag har redan fått höra av systeryster att jag är trög och jag kan förstå hennes tankebanor. Men vad det är... Ja, det får du veta om en dag eller två!

Tills dess... Trevlig söndag!


En ny blogg med annan tanke bakom den.

Välkommen hit! Roligt att du ville titta förbi. :)

Två bloggar igång alltså, men de har liiiite olika syfte. Min mat- och bakblogg är ju ett sätt för mig att dela med mig av recept, tips och sånt som har med just matlagning och bakning och göra. Att ge dig som läsare lite inspiration att laga ny mat och baka goda bakverk.

Men ibland kan jag känna att jag vill skriva om annat. Det kan handla om saker som händer i min vardag, tankar som snurrar i min hjärna, drömmar jag har, saker som gör mig glad, saker som gör mig arg eller ledsen, träning och massa annat. Men det passar inte riktigt i en matblogg. Eller hur? Därför har jag skapat den här bloggen. För att jag ska kunna skriva av mig om sånt som inte har med matlagning och bakning att göra.

Jag hoppas att du ska vilja läsa även detta och du får gärna kommentera, ge tips på vad du vill läsa om osv.

Så... Nu startar jag bloggresa nummer två. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0