En längtan tillbaka.

Starten efter semestern har varit omtumlande. På många sätt. Tankar som har virvlat. Virvlat som en höststorm i huvudet. Tagit över min hjärna. Skapat en klump i magen. Gjort det svårt att sova.

Jag kunde lämna det värsta bakom mig idag. Ett behövligt telefonsamtal senare. Ord som träffade rätt i hjärtat. Bekräftelse. Beröm. Trygghet. Sakta lämnade tankarna min hjärna. Långsamt löstes klumpen av oro i magen upp.

Men lite tankar finns ännu kvar. Tankar på annat. Oro inför kommande veckorna. En önskan om att allt ska lösa sig snabbt. Smidigt. Enkelt. Bra. Perfekt. Jag hoppas.

Mitt i allt kände jag en längtan. Jag önskade att jag var tillbaka i Danmark. Jag önskade att jag var tillbaka ute vid de vita klipporna. Att jag kunde blicka ut över det turkosa havet. Med solen lysande i ansiktet. Promenerandes längs den smala stranden. Att jag fick plocka fina stenar. Bara vara. Känna lugnet. Jag ville vara tillbaka till Møns klintar. Bara för en timme eller två.

Nu ska jag sova. Samla energi inför imorgon. Mycket står på schemat. Läsa ansökningar, ringa in folk på intervju (varför gick inte den bästa planen i lås?!), planera kommande veckor, försöka lösa schemabiten, byta dator, planera semesterschemat, förbereda för en tjej som ska provjobba för extrajobb, ringa massa samtal.... Att göra-listan är lång. Men... Jag ska göra det med klintarna i tankarna. :)

Så godnatt! Sov sött!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0